Blazejewicz.dk

Slægtsforhold

English Version
Velkommen
Personer
Slægtsforhold
- Jeppesen-Jensen Slægten
- Jeppesen-Jensen
- Slægtsbogen
- Scanning af
- Jeppesen-Jensen
- Slægtsbogen
Links
 

Slægtsforhold

Her skal kort fortælles om, hvordan vi 'hænger sammen', rent familiemæssigt.
Navnet 'Blazejewicz' stammer fra Polen, og kom til Danmark i 1950'erne med Leonhard Blazejewicz (junior), der er født i Kiel i Tyskland i 1937, som ældste barn i ægteskabet mellem den Polske indvandrer Leonhard Blazejewicz (senior) og Edith Thies, der var indfødt tysker, med danske aner på mødrene side.
I 1958 giftede Leonhard Blazejewicz (junior) sig med Åse Blazejewicz (født Jensen), der døde i 2007. Jørgen, Peter og Birgitte Blazejewicz er børn af dette ægteskab.
Jørgen Blazejewicz er nu gift med Else Cathrine Ladefoged. De har sammen tre sønner; Christian, Frederik og Laust Ladefoged Blazejewicz.
Maj Blazejewicz er Jørgens datter fra første ægteskab, med Anette Sørensen.
Peter Blazejewicz er enkemand efter Ulla Blazejewicz (født Madsen, senere navneskiftet til Nielsen, senere gift Hottenroth og sidst gift Blazejewicz), der døde i 2005. Hun havde i forvejen sønnen Ulf med sin første mand, Jan Hottenroth, der døde i 1980, på Ulf's 2-års fødselsdag. Da Peter fyldte 25 år, og dermed opfyldte alderskriteriet derfor, adopterede han Ulf, der skiftede efternavn fra Hottenroth til Blazejewicz. Emil og Liv Blazejewicz er begge børn af Ulla og Peter.
Birgitte Blazejewicz har tidligere været gift med Bent Lavrberg Christiansen, men er senere gift med Peter Mikkelsen. I denne forbindelse antog de begge navnet Blazejewicz-Mikkelsen. AnnDorthe Lykke er yngste barn af Peter Blazejewicz-Mikkelsens tidligere ægteskab.
Maj Blazejewicz lever sammen med Paw Olesen. De har sammen sønnen Aske Haar Blazejewicz.
Gennem Åse Blazejewicz har en del af os tilknytning til Jeppesen-Jensen slægten, der er nærmere beskrevet på de følgende sider.